Een betrokken klant wordt een loyale klant

Meten is weten waar te verbeteren

Simply Touch cultuur2
dashboard simply touch

Interactieve klantbeleving zet uw bedrijf op de kaart

Met de focus op customer experience en de hieraan gekoppelde klanttevredenheidsonderzoek, is simply touch de snelste manier om uw klanten optimaal tevreden te kunnen stellen.

Word een ware leider in het luisteren en begrijpen van uw klantwensen en vertaal deze naar optimale klantenservice. Onherroepelijk leidt dit naar hogere omzetten en marktleiderschap bij bedrijven die weten wat klanten écht willen. Blije klanten zijn loyale klanten en daar kunt u in deze snel veranderende markt nog meer van profiteren.

groente
dashboard simply touch 2

Maak van uw klanten trouwe klanten  

Simply Touch wordt inmiddels door steeds meer retailers, reisorganisaties en binnen de cultuursector gebruikt. Ook voor andere marktsectoren biedt Simply Touch ongekende mogelijkheden om klanttevredenheidsonderzoek eenvoudig te versnellen en te versimpelen. Het is de klant die uiteindelijk bepaalt of ze een winkel wel of niet trouw blijven. Maak nu de shopping experience in uw winkel nog meer rendabel en zie uw omzet groeien.

Simply Touch  koppelt alle feedback van klanten direct terug in een inzichtelijk dashboard, zodat u gelijk de klantbeleving van uw winkel kan meten. Vindt uw klant de service niet goed genoeg, zijn er te vaak producten uitverkocht of is uw klant juist geweldig te spreken over de nieuwe producten uit uw assortiment? Met Simply Touch als dé beste en meest simpele tool voor klanttevredenheidsonderzoek, kunt u de shopping experience in uw winkel vele malen rendabeler maken!

Blije klanten zijn uw ambassadeurs

  • Spenderen meer geld in uw fysieke winkel
  • Komen sneller en vaker terug
  • Werken mee aan de branding van uw bedrijf
  • Zullen uw producten sneller aanbevelen

 

Volledig in uw huisstijl

ZUIL1A
ZUIL1B
ZUIL1C
ZUIL1D
ORANGE

Voorbeeld vragen

Service

Simply Touch reizen3

Checkout

website scherm2

activiteiten

Simply Touch cultuur

Assortiment

website scherm4

Voorbeeld vervolg vragen

Simply Touch cultuur3
cultuur vervolg

Inzichten

Dashboard Simply Touch
dashboard simply touch 2
dashboard simply touch